Verkoopsvoorwaarden

Algemene voorwaarden.


Bvba Camish ingeschreven in de kruispuntbank der ondernemingen (KBO) onder het nummer 0837449104

Bvba Camish, Sint-Pietersheide10 ,SInt-Martens-Latem

De verkoopsovereenkomst komt tot stand tussen zoen en de meerderjarige opdrachtgever (koper) op het ogenblik dat de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die een bestelling plaats bij FashionVibes, verklaart zich akkoord met de verkoopsvoorwaarden.

Alle prijzen zijn inclusief btw en exclusief transportkosten.

 

Bestellen

Wanneer u een artikel selecteert en verder wil gaan tot het aankopen hiervan, druk je op bestellen. Er is niets definitief besteld zolang er geen betaling is uitgevoerd. U kan ten aller tijden annuleren. Elke bestelling krijgt een orderbevestiging via e-mail.

 

Betaling

Een bestelling is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannuleerd en de artikelen terug aangeboden op onze site of in de winkel. FashionVibes werkt voor een veilige werkomgeving samen met partner ogone. Betaling kan gebeuren via creditcard (Visa of Mastercard), via bancontact/mister cash of door middel van bankoverschrijving. Meer informatie over Ogone kan u vinden op www.ogone.be Het is mogelijk dat een artikel door 2 klanten tegelijk wordt besteld. De eerst binnengekomen bestelling krijgt voorrang.

 

Levering

Fashionvibes levert via de post binnen de 1 à 3 werkdagen na ontvangst van de betaling. Foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de koper en kan aanleiding geven tot extra kosten. De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven.

Volgens de wet op handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van FashionVibes. U heeft 48 uur de tijd om ons te verwittigen bij beschadiging.

 

Verzendingskosten:

Binnen België < 2kg: 6,90 € (incl verzekering tot 500 € bij verlies of beschadiging)

Nederland <1kg: 12.00 €, <2kg : 16,00 €

Binnen EU: <1kg: 12 €

Leveringen gratis binnen België en Nederland vanaf een bestelling van 130 €

Vertraging in de levertermijn geeft de koper geen recht zijn bestelling te annuleren of goederen te weigeren en geven in geen geval aanleiding tot schadevergoeding.

Al onze levertermijnen zijn slechts ter aanwijzing.

 

Klachten en ruilen/retourneren van aangekochte artikelen

U heeft 14 dagen de tijd, na ontvangstdatum, om uw artikel om te ruilen of te retourneren.

De klant dient echter te verwittigen per mail dat de aangekochte goederen geretourneerd zullen worden (info@Fashionvibes.be) .Ruil of retourzendingen die niet op voorhand gemeld zijn zullen niet gecrediteerd worden. De verzendingskosten om de goederen terug te sturen naar FashionVibes zijn ten laste van de koper. De klant ontvangt dus het bedrag terug van de aangekochte goederen (excl verzendingskosten). Betreft het echter een verkeerd geleverd product van FashionVibes dan zijn de retourkosten voor onze rekening.

Artikelen die gebruikt en/of beschadigd zijn, of waarvan de verpakking/seal beschadigd is of ontbreekt, worden tevens niet geacceppteerd en gaan direct retour naar de afzender. De verzendkosten die hieraan gebonden zijn, zijn voor de rekening van de afzender.

Omwille van hygiënische redenen worden oorringen niet omgeruild.

 

Niet contractuele foto's

De artikelen die FashionVibes verkoopt worden zo precies mogelijk beschreven en afgebeeld. Mocht er niettegenstaande al onze voorzorgen, zich toch een fout voordoen op onze website, dan kunnen wij in geen geval voor dit feit verantwoordelijk gesteld worden.

 

Aantekening met betrekking tot bevestiging van uw bestelling

FashionVibes houdt zich het recht voor een bestelling te weigeren. In geval van weigering zal FashionVibes, enkel op uw schriftelijk verzoek, u de reden laten weten. Onder andere, een bestelling die niet kan uitgevoerd worden als een vorige aankoop nog niet vereffend werd. De verkoop wordt geldig verklaard 7 werkdagen na levering en de bijgevoegd factuur wordt als definitief beschouwd.

 

Privacy

De gegevens in ons bestand, BvbaCamish(FashionVibes), Sint-Pietersheide10 ,SInt-Martens-Latem, 0837449104, zijn enkel voor intern gebruik en worden in geen geval aan derden doorgegeven. Fashionvibes gebruikt de gegevens enkel voor interne doeleinden.

 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief